Houten tuinhuis

Met een houten tuinhuis haalt u het meeste uit uw tuin. Sinds 1978 produceert Woodpro houten tuinhuizen, blokhutten en veranda’s van topkwaliteit. Woodpro staat bekend om topkwaliteit voor een gunstige prijs. Als u denkt aan Woodpro, dan denkt u aan kwaliteit.

Woodpro is marktleider in Nederland en Engeland. Dit komt door onze niet te evenaren prijs-kwaliteitverhouding. In uw eigen houten tuinhuis kunt u van alles doen, creëer bijvoorbeeld een tuinkantoor of een fitnessruimte.

Veel extra’s voor uw houten tuinhuis in de prijs inbegrepen

Woodpro biedt standaard vele extra’s voor uw tuinhuis zoals: dakbedekking, dakafwerking, ramen en deuren. Dakbedekking zit altijd inbegrepen in de prijs. Bij een piramidedak heeft u de keuze uit vijf kleuren shingles: zwart, bruin, groen, blauw of rood.

Bij een plat dak leveren we een compleet pakket met hoogwaardig EPDM, dakdoorvoer en kit. Dakafwerking zit ook standaard in de prijs. Bij de meeste piramidedaken heeft u de keuze tussen een chromen of een messing bol, weerheks of een klassieke weerhaan.

De ramen en deuren hebben ruiten van HR++ dubbelglas. De deuren zijn voorzien van een driepuntssluiting en worden standaard linksdraaiend geleverd.